DGSA, ODY, ÜDY, GMS ve GMYS Kursiyerlerimize Armağanımız

DGSA, ODY, ÜDY, GMS ve GMYS Kursiyerlerimize Armağanımız

“Transform your STRESS into happiness / Stresi mutluluğa dönüştürün"

Ünlü NLP uzmanı, eğitmen ve hipnozcu Dr. Imran Y. Muhammed
Türkiye’de ilk ve tek seminerini TUGEM kursiyerlerine ücretsiz veriyor

Dünyanın en eski ve en büyük hipnozcular birliği National Guild of Hynotists tarafından uzman eğitmen ilan edilen Dr. Imran Y. Muhammed, Türkiye’deki ilk ve tek seminerini 13 Mart Perşembe akşamı TUGEM kursiyerleri için İstanbul’da verecek. Pakistan asıllı Kanada vatandaşı Muhammed, 65 yılda bu unvana layık görülen üçüncü Asyalı eğitmen.

Dr. Imran Y. Muhammed üç saatlik seminerinde stresle baş etmeyi öğrenmek suretiyle kendini genel anlamda daha mutlu hissetmenin, zihni berraklaştırmanın, verimliliği artırmanın, sağlığı iyileştirmenin, daha sağlam ilişkiler kurmanın, kısacası stresi mutluluğa dönüştürmenin yollarını anlatacak.

Stresi etkin yönetme kabiliyeti bize evde ve işte neler sağlar derseniz…

Seminerimiz DGSA, ODY, ÜDY, GMS ve GMYS kursiyerlerimize özeldir. Kontenjanımız 30 kişiyle sınırlı olduğundan, katılmak isteyenlerin 11 Mart 2014 Salı akşamına kadar başvuru formunu eksiksiz doldurarak kayıt yaptırmalarını rica ederiz. Başvuru formu için tıklayın.

Katılımcıların kesin listesi 12 Mart Çarşamba www.tugem.com.tr adresinden ve Facebook sayfamızdan duyurulacaktır.

Tarih: 13 Mart 2014 Perşembe
Başlangıç saati: 18.00
Seminer süresi: 3 saat
Sunum dili: İngilizce
Seminer yeri: TUGEM Eğitim Merkezi

Atatürk Caddesi No: 1 Aydoğdu İş Merkezi Kat: 2 Maltepe (E5 Maltepe köprüsü altı)

Dr. Imran Y. Muhammed’le ilgili ayrıntılı bilgi için: www.transformation.com.pk

Hizmet verdiğimiz il ve ilçeler

İstanbul

Adalar, Arnavutköy, Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Bahçeliever, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, Sarıyer, Sancaktepe, Silivri, Sultanbeyli, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar, Zeytinburnu

İzmir

Aliağa, Balçova, Bayındır, Bayraklı, Bornova, Buca, Çiğli, Foça, Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağlar, Karşıyaka, Kemalpaşa, Konak, Menderes, Menemen, Narlıdere, Seferihisar, Selçuk, Torbalı, Urla, Bergama, Beydağ, Çeşme, Dikili, Karaburun, Kınık, Kiraz, Ödemiş, Tire