Türkiye' de İlk Defa DGSA - Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı Eğitimi Yapıldı

Türkiye' de İlk Defa DGSA - Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı Eğitimi Yapıldı

TUGEM Eğitim Merkezi olarak Türkiye' de bir ilki daha gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz.

Türkiye' nin ADR ye taraf olması ile birlikte, sözleşmenin en önemli sorumluluklarından biri olan,

Tehlikeli madde üreten, depolayan, taşıyan, elleçleyen, etiketleyen ve ambalajlayan tüm firmaların "Güvenlik Danışmanı" bulundurma sorumluluğu konusuna önem vererek FTA (Freight Transporters Associaiton) ile yapmış olduğumuz işbirliği neticesinde Türkiye' de ilk defa DGSA - Güvenlik Danışmanı eğitimini tamamladık.

Dream Hill Otelde gerçekleşen  yoğun eğitimin 5 gününü FTA' in yetkili eğitmeni John Scrimgeour verdi.

Eğitimin sonunda 1200 sayfalık ADR kitabına vakıf olan katılımcılar İngilteredeki DGSA sınavlarına girme hakkı kazandılar.

Katılımcılardan yedisi 08 Martta İngiltere'de yapılacak sınava girecekler ve sınavı kazanlar İngiltere Ulaştırma Bakanlığından onaylı DGSA sertifikasına sahip olacaklar. Böylelikle de Ülkemizde bu önemli konuda yetersiz olan uzman ihtiyacına da katkı sağlamış olacaklardır.

Hizmet verdiğimiz il ve ilçeler

İstanbul

Adalar, Arnavutköy, Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Bahçeliever, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, Sarıyer, Sancaktepe, Silivri, Sultanbeyli, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar, Zeytinburnu

İzmir

Aliağa, Balçova, Bayındır, Bayraklı, Bornova, Buca, Çiğli, Foça, Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağlar, Karşıyaka, Kemalpaşa, Konak, Menderes, Menemen, Narlıdere, Seferihisar, Selçuk, Torbalı, Urla, Bergama, Beydağ, Çeşme, Dikili, Karaburun, Kınık, Kiraz, Ödemiş, Tire