Yetki Belgeleri

Yetki belgesi Türleri, Yetki Belgesi Nasıl Alınır?

Yetki Belgesi Alma Şartları ve Tüm Detaylar

Yetki belgesi Türleri, Yetki Belgesi Nasıl Alınır?

Tüm Yetki Belgesi Alma Şartları sayfanın yukarısında belirtilmiştir.

Karayolu Taşıma Yönetmeliği Kapsamında Faaliyet Gösteren Firmaların K belgesi (K1 belgesi, k2 belgesi) gibi faaliyetine uygun Yetki Belgesi Alma Zorunluluğu Vardır. Faaliyetinize uygun yetki belgesinin alımında size katkı sağlıyoruz.

Karayolu Taşıma Yönetmeliğine göre 32 adet farklı türde yetki belgesi bulunmaktadır ve her bir yetki belgesi alımı için istenen şartlar farklıdır. 

Sizler için k belgesi (k yetki belgesi, k1 belgesi, k2 belgesi) de dahil olmak üzere her bir yetki belgesinin; Fiyatı, Asgari Kapasite Şartı, Belgenin Nereden Alındığı, K Belgesi De Dahil Olmak Üzere Tüm Yetki Belgelerini Almak İçin Gerekli Olan Belgeler Ve Diğer Şartlar (Örneğin: Asgari Araç Kapasite Şartı, Araç Kiralama Oranı Şartı, Sermaye Şartı, Araç Yaşı Şartı, Alan / Depo (Merkez) Şartı, İzin Durumu Şartı, Mesleki Yeterlilik Şartı (Üdy Belgesi, Ody Belgesi, Src Belgesi Şartı) Dağıtım Elemanı Şartı, Sözleşme Yapma Şartı, Belge Ücreti, Belge Kapsamı, Belge İle İlgili Kurallar ayrı ayrı belirtilmiştir. Böylece k belgesi, k1 belgesi ve k2 belgesi de dahil olmak üzere alınması gereken belgeler konusunda verilecek kararda sizlere yardımcı olunması sağlanmıştır.

Yetki Belgesine Taşıt İlavesi / Düşüm

Taşıt İlavesi ve Düşüm işlemlerinizi vaktinde yapalım ceza ödemekten kurtulun. Teklif almak için 0850 346 70 60

Yetki Belgesi Yenileme

% 85 indirim ile Yetki Belgenizi yeniliyoruz
Yetki Belgelerinin geçerlilik süresi 5 yıldır. Eğer yetki belgesi sahibi firma faaliyetine devam etmek istiyorsa yetki belgesini süresi içinde yenilemelidir. Süresi için yenilenmeyen yetki belgeleri ve eki belgeler iptal edilir.

Yetki belgeniz ve eki belgelerinizin yenileme işlemi için teklif alınız:
0850 346 70 60

Yetki Belgesi Dönüşüm / Değişim

Her türlü yetki belgesinin dönüştürülmesi veya değiştirilmesi
Yetki belgeniz iptal edilmeden değiştirelim

- Yetki Belgesi alarak faaliyet gösteren bir firma yetki belgesi alma şartlarını kaybetmiş ve yerine getiremiyor ise yetki belgesi iptal olmadan yetki belgesini başka bir belgeye dönüştürebilir.
- Almış olduğunuz belge esas iştigalinizi kapsamıyor ve siz iştigalinize uygun olan belgeyi almak istiyorsunuz bu durumda daha önce almış olduğunuz yetki belgesini istediğiniz belgenin genel ve özel şartlarını sağlamanız ve aradaki fiyat farkını ödemeniz halinde değiştirebilirsiniz.


Belge değişimi / dönüşümü için 0850 346 70 60

Yetki belgesi sahibi gerçek ve tüzel kişiler; unvan, adres, vergi numarası, ortaklık, hisse devri (halka açık sermaye şirketlerinde hamiline yazılı hisse devirleri hariç), sermaye azalışları, yönetici, acentelik sözleşmeleri ve taşıtlara ilişkin değişiklikleri, değişikliğin meydana geldiği tarihten itibaren 90 gün içinde Bakanlığa bildirmekle yükümlüdürler. Aksi durumda 10 uyarı cezası (600 TL)

 

Hizmet verdiğimiz il ve ilçeler

İstanbul

Adalar, Arnavutköy, Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Bahçeliever, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, Sarıyer, Sancaktepe, Silivri, Sultanbeyli, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar, Zeytinburnu

İzmir

Aliağa, Balçova, Bayındır, Bayraklı, Bornova, Buca, Çiğli, Foça, Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağlar, Karşıyaka, Kemalpaşa, Konak, Menderes, Menemen, Narlıdere, Seferihisar, Selçuk, Torbalı, Urla, Bergama, Beydağ, Çeşme, Dikili, Karaburun, Kınık, Kiraz, Ödemiş, Tire