TMGD 08 Temmuz Sınava Hazırlık Kampı

TEMMUZ SINAVI FIRSATINI KAÇIRMAYIN!   19 Nisan 2017 de yayınlanan Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Hakkındaki Tebliğ değişikliği ile Fen ve Mühendislik Bölümleri dışında lisans mezunu olan adayların TMGD olma şansını yi

TEMMUZ SINAVI FIRSATINI KAÇIRMAYIN!

 

19 Nisan 2017 de yayınlanan Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Hakkındaki Tebliğ değişikliği ile Fen ve Mühendislik Bölümleri dışında lisans mezunu olan adayların TMGD olma şansını yitirmemeleri için TMGD sınav hakları içinde sınavdan başarılı olabilmeleri önemli olmuştur. Bakanlık 2017 TMGD sınav takvimine 08 Temmuz tarihine ek sınav ilan etmiştir.

08 Temmuz TMGD Sınav başarınızı arttırabilmek belki de son şansınızı daha iyi değerlendirebilmeniz için TUGEM TMGD Sınav Hazırlık Kampımıza siz de eşlik edin!

 

TUGEM TMGD Sınav Hazırlık Kampı İle,

 

Eğitim Tarihleri Florya için : 17-18-19-20 Haziran (Florya)

Eğitim Tarihleri Maltepe için : 29-30 Haziran – 01 - 02 Temmuz (Maltepe)

Eğitim saat 10:00-17:00 arasında yapılacaktır. 

 

Sınıf kontenjanları en fazla 25 kişi olacak şekilde ayarlanmıştır. Kontenjanlar dolmadan hemen kaydınızı yapın!

Şu an TMGD 08 Temmuz Sınava Hazırlık Kampı için yeni eğitim tarihi açıklanmamıştır. TMGD 08 Temmuz Sınava Hazırlık Kampı için eğitim tarihi açıklandığında yayınlanacaktır !

Şu an TMGD 08 Temmuz Sınava Hazırlık Kampı için yeni sinav tarihi açıklanmamıştır. TMGD 08 Temmuz Sınava Hazırlık Kampı için sınav tarihi açıklandığında yayınlanacaktır !

İletişim Formu

TMGD 08 Temmuz Sınava Hazırlık Kampı ile ilgili detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için aşağıdaki bilgileri doldurunuz. Size dönüş yapalım.

Hizmet verdiğimiz il ve ilçeler

İstanbul

Adalar, Arnavutköy, Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Bahçeliever, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, Sarıyer, Sancaktepe, Silivri, Sultanbeyli, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar, Zeytinburnu

İzmir

Aliağa, Balçova, Bayındır, Bayraklı, Bornova, Buca, Çiğli, Foça, Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağlar, Karşıyaka, Kemalpaşa, Konak, Menderes, Menemen, Narlıdere, Seferihisar, Selçuk, Torbalı, Urla, Bergama, Beydağ, Çeşme, Dikili, Karaburun, Kınık, Kiraz, Ödemiş, Tire