TMGD-IMDG Denizyolu Güvenlik Danışmanı Eğitimi

Şu an TMGD-IMDG Denizyolu Güvenlik Danışmanı Eğitimi için yeni eğitim tarihi açıklanmamıştır. TMGD-IMDG Denizyolu Güvenlik Danışmanı Eğitimi için eğitim tarihi açıklandığında yayınlanacaktır !

Şu an TMGD-IMDG Denizyolu Güvenlik Danışmanı Eğitimi için yeni sinav tarihi açıklanmamıştır. TMGD-IMDG Denizyolu Güvenlik Danışmanı Eğitimi için sınav tarihi açıklandığında yayınlanacaktır !

İletişim Formu

TMGD-IMDG Denizyolu Güvenlik Danışmanı Eğitimi ile ilgili detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için aşağıdaki bilgileri doldurunuz. Size dönüş yapalım.

Hizmet verdiğimiz il ve ilçeler

İstanbul

Adalar, Arnavutköy, Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Bahçeliever, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, Sarıyer, Sancaktepe, Silivri, Sultanbeyli, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar, Zeytinburnu

İzmir

Aliağa, Balçova, Bayındır, Bayraklı, Bornova, Buca, Çiğli, Foça, Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağlar, Karşıyaka, Kemalpaşa, Konak, Menderes, Menemen, Narlıdere, Seferihisar, Selçuk, Torbalı, Urla, Bergama, Beydağ, Çeşme, Dikili, Karaburun, Kınık, Kiraz, Ödemiş, Tire