TMGD Tazeleme Eğitimi

Eğitim süresince , ULUSAL MEVZUAT, 2019 ADR DEĞİŞİKLİKLERİ VE GENEL ADR UYGULAMALARI başlığı altında 16 saatlik eğitim verilecektir.   16 Saatlik Zorunlu Eğitim Süreciyle 27 Eylül Sınavına Yetişen SON Eğitim Programıdır. 201

Eğitim süresince , ULUSAL MEVZUAT, 2019 ADR DEĞİŞİKLİKLERİ VE GENEL ADR UYGULAMALARI başlığı altında 16 saatlik eğitim verilecektir.

 

16 Saatlik Zorunlu Eğitim Süreciyle 27 Eylül Sınavına Yetişen SON Eğitim Programıdır. 2018 Aralık Sınavı ve Öncesinde Sınavı Kazanan Tüm Katılımcılar 2019 ADR TMGD Tazeleme Eğitimine Katılmak Zorundadır. Aksi Halde Belge Süresini Uzatmak İçin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Sınavına Giremeyeceksiniz. 

 

 

Şu an TMGD Tazeleme Eğitimi için yeni eğitim tarihi açıklanmamıştır. TMGD Tazeleme Eğitimi için eğitim tarihi açıklandığında yayınlanacaktır !

Şu an TMGD Tazeleme Eğitimi için yeni sinav tarihi açıklanmamıştır. TMGD Tazeleme Eğitimi için sınav tarihi açıklandığında yayınlanacaktır !

İletişim Formu

TMGD Tazeleme Eğitimi ile ilgili detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için aşağıdaki bilgileri doldurunuz. Size dönüş yapalım.

Hizmet verdiğimiz il ve ilçeler

İstanbul

Adalar, Arnavutköy, Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Bahçeliever, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, Sarıyer, Sancaktepe, Silivri, Sultanbeyli, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar, Zeytinburnu

İzmir

Aliağa, Balçova, Bayındır, Bayraklı, Bornova, Buca, Çiğli, Foça, Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağlar, Karşıyaka, Kemalpaşa, Konak, Menderes, Menemen, Narlıdere, Seferihisar, Selçuk, Torbalı, Urla, Bergama, Beydağ, Çeşme, Dikili, Karaburun, Kınık, Kiraz, Ödemiş, Tire