gu%cc%88l-ic

Gülümsemek Hayatınızı Değiştirecek

0 3273

Tüm hastalıkların ana sebebinin, üzüntü ve stresten kaynaklandığını biliyor muydunuz? Stres ve sorunlarınızı sürekli içinizde yaşarsanız, ileride içinden çıkılmaz sağlık sorunlarına doğru yolculuğa çıkarsınız. Mutlu olmak, sorunlarla başa çıkmak için mücadele göstermek ve gülümsemek, kişiyi adeta hayata bağlar. Gülümsemenin pozitif etkileri sayılmayacak kadar fazladır. Rahat ve mutlu olan beden, bağışıklık sisteminin güçlenmesine neden olmaktadır. Psikolojik olarak rahat olursanız, tansiyonunuz dengelenir, kalbiniz sıkışmaz, cildiniz güzelleşir ve dinç bir yapıya sahip olursunuz.

Çevremizde gülümsemeyen ve baktıkları zaman sizi rahatsız eden, suratsız insanlar da mutlaka mevcuttur. Bu tarz insanlara yaklaşımınız ile çevresine gülücük yayan insanlara yaklaşımınız mutlaka daha farklıdır.

Güler Yüzlü Olmak Sağlıklı Bir Hayata Giden En Önemli Yoldur

Güler yüzlü olan insanlar, çevrelerinden daha fazla itibar görürler. Aynı zamanda insanlar güler yüzlü kişilere daha fazla yaklaşım sergilemek isterler. Kendisiyle ve tüm çevresiyle barışık olan kişiler, daha fazla gülümserler. Gülümseyen insanlar daha fazla özgür, daha faza gerçek, daha fazla mutlu ve daha fazla itibarlı olurlar. Hasta olduğunuzda nasıl ki ilaçlara ihtiyaç duyuyorsanız, gülümseyen insanların en büyük ilacı da streslerle başa çıkmaktır. Gülümseyen insanlar antidepresena ihtiyaç duymazlar. Gülümsemek bulaşıcı bir iyilik hareketidir. Hastalıklar bulaşıcı olduğu gibi, gülümsemek de her yere bulaşır ve tüm çevrenize yayılır. Gülümsemek üstelik öyle parayla da satılmaz. Ağız hareketlerinin en kolayı gülümsemek, en zoru olanı ise ağlamak ve mutsuz görünmektir. Üzüldüğünüzde daha çok kasınız çalışır. Fakat gülümsemek çok daha kolaydır.

Güler Yüzlü Olmak Çevreni Genişletecek

Çevrenizde manyetik bir çekim etkisi oluşturmak istiyorsanız, herkese pozitif yaklaşarak gülümsemelisiniz. Bir düşünün size olumlu yaklaşan ve gülümseyin insanlarla, daha fazla beraber olmak istemez miydiniz? Ya da size hoş geldiniz diyen ve gülümseyen esnafı mı, sinirli davrananı ve somurtanı mı tercih edersiniz? Mutlu ve neşeli insanlarla birlikte olmak bir zevk meselesidir. Herkes olumlu ve gülümseyen kişilerle arkadaşlık kurmak ister. Bu sayede çevreniz ciddi şekilde genişleyecektir.

Güler Yüzlü Olmak İş Yaşamanızda Başarınızı Arttıracaktır

Şunu söylemek gerekir ki, güler yüz her yerde kazandırır. Tabi cenaze evi gibi matem yerlerde gülümsememek kaydı ile… Gülümseyen birisi iletişime daima açık ve kişiye asla zarar vermem mesajı verir. İş hayatında kabul görmeyi ve güven yakalamayı, güler yüzlü olarak sağlayabilirsiniz. İçten bir gülümseme en olmaz dediğiniz işleri almanızı sağlar. Birine bir şey kabul ettiriyorsanız, gergin olarak değil gülümseyerek yanına gitmelisiniz.

Güler Yüzlü Olmak İçin Çalışmalısınız

Beden zihninizin yansımasıdır. Beden diliniz ile gülümsemeniz birbirine uymuyorsa, karşı taraf samimi olmadığınızı hemen anlayacaktır. Sırf gülümsemek için gülümsenmez. Kendinizi endişeli hissediyorsanız, karşınızdaki kişi el ve ayak hareketlerinizden bu durumu mutlaka anlayacaktır. Gergin olduğunuzda kafanızdan geçen düşünceleri durduramayabilirsiniz, fakat bedene söz dinletmek tamamen sizin elinizdedir. Aynanın karşısına geçip arada bir özellikle gerginken, gülümseme egzersizleri yapmalısınız. Dişleriniz çürükse veya ağzınızda sorunlar mevcutsa, o zaman da rahat gülümseyemez ve ağzınızı sürekli kapatabilirsiniz. Bu gibi durumlarda mutlaka ağız bakımınızı düzenli yaptırmalısınız.

Gülümsemek hayatın vazgeçilmezi olmalıdır. Olumlu düşünmek ve hayatınızı olumlu bir şekilde yola koymak için, çeşitli eğitimler alabilirsiniz.

Mutluluk Alışkanlığı Eğitimi Al!
tugemblog

Tüm içerikleri görüntüle tugemblog

Cevap yazın

Your email address will not be published. Required fields are marked *