c%cc%a7ember-ic

Mükemmellik Çemberi ile Motivasyonunuzu Yüksek Tutun

0 957

Dilediğiniz zaman motivasyonunuzun yükselmesini istiyorsanız, mükemmellik çemberini kullanabilirsiniz. Güçlü bir zihin yapısına sahip olmak için, NLP tekniklerinden birisi olan mükemmellik çemberini mutlaka denemelisiniz. Mükemmellik çemberinizi hayatınızın bir parçası haline getirirseniz, kendinizi kolay kolay güçsüz durumda hissetmezsiniz.

Mükemmellik Çemberinin İşlevi Nasıldır?

  • Hayatınızda mutlaka kendinizi zirvede hissettiğiniz anlarınız olmuştur. Kendinizi mutlu ve zirvede hissettiğiniz zamanları hatırlamıyor musunuz? Öncelikle yapmanız gereken ilk şey, kendinizi güveninizin zirve olduğu bir zamanda hissetmektir.
  • Hayal ettiğiniz bu mükemmel anın duygularını oldukça yoğun bir şekilde yaşamalısınız. Zihninizde o mutlu anınızın bütün ayrıntılarını görmeye çalışın. Sesleri bile içsel olarak duyarak, o anın içinde olmalısınız. Tam mutlu olduğunuz ve kendinize en çok güven duyduğunuz esnada, ayaklarınızın altında ışıl-ışıl parlayan mükemmellik çemberi olduğunu hayal etmelisiniz. Bu çember sizi yenilmez hissettiren bir çember olsun. Yumruğunuzu sıkarak 10-15 saniye kadar dik durun.
  • Gelecek bir zamanda kendinizi mükemmellik durumu içinde hayal edip, daha önce yapmak isteyip de yapamadığınız ve gözünüzde büyüttüğünüz bir durumu hayal edin. Tam bu esnada mükemmellik çemberinize girin ve dik durarak derin bir nefes alın. Gözünüzde büyüttüğünüz ve daha önce başaramadığınız şeyler size daha kolay geldiğini göreceksiniz.
  • Yapmanız gereken son işlem, mükemmellik çemberinden çıkmanız fakat çemberi önünüzde görmeye devam etmenizdir. Yöntemi öğrendiğinize göre, dilediğiniz zaman mükemmellik çemberine girebilir ve kendinizi çok güçlü hissedebilirsiniz. Bu uygulamayı tekrar ettiğiniz sürece, hayatınızın mükemmelleştiğini göreceksiniz.

NLP teknikleri ile hayatınızı daha mutlu bir şekilde yaşayacaksınız. NLP teknikleri uzman kontrolünde yapıldığı zaman daha verimli sonuçlar alınmaktadır. NLP, bir tedavi yöntemi değil, pozitif düşünme ve gelişim yöntemidir. NLP teknikleri ile pozitif düşünebilir, kendinizi geliştirebilir ve iletişiminizi güçlendirebilirsiniz.

Bazı insanlar daha zeki doğmazlar, bazıları diğerinden mutlu olarak doğmazlar, her şey tamamen kişinin kendi iç dünyasında başlar. Siz kendinizi mutsuz hissetmek istiyorsanız, zaten mutsuz olursunuz. Düşünce yapınızı geliştirip olumlu düşündüğünüzde, hayatın o kadar karamsar olmadığını göreceksiniz.

Başarıyı yakalayan insanlar içsel kaynakları ile hayatta karşılarına çıkan fırsatları, harika bir uyumla yakalarlar. Micheal Jordan Basketbola başladığında birçok başarısızlık yaşamış fakat vazgeçmeyip, motivasyonunu yüksek tutarak başarmıştır. Her görüntünün duygu veya sesin iç kaynağımızda bir yeri vardır. Beynimiz bize içsel görme becerisi sunmaktadır. Görüntü bulanık veya net görünsün hiç fark etmez, zihinsel olan filmleri beynimizde motive edici vizyona dönüştürebiliriz. Sizde NLP teknikleri eğitimi alarak, hayatınıza yön verebilirsiniz.

NLP Eğitimleri ile Motivasyonunuzu Arttırın!
tugemblog

Tüm içerikleri görüntüle tugemblog

Cevap yazın

Your email address will not be published. Required fields are marked *