tugem-sosyal-medya

Sosyal Medyada TUGEM’i Takip Etmenin Sağladığı Faydalar

0 719

Pazarlama stratejisi geliştirirken, klasik yöntemlerin dışında sosyal medyanın da göz önünde bulundurulması kaçınılmaz bir sonuç haline geldi. Sosyal medya; Öncelikle iletişim, satış, pazarlama, markalaşma ve müşteriyle bağ kurabilme açısından, önemli bir göreve sahiptir. Sosyal medya stratejisi ideal bir şekilde gerçekleştirilirse, pazarlama ve ticari bağ açısından önemli bir role sahip olabilir. Bu stratejiler oluşturulurken tamamen hedef kitlenin işine yarayacak ve onlara yardımcı olacak içeriklerin paylaşılması çok önemli.

TUGEM’in Sosyal Medyada Sağladığı Yararlar Nelerdir?

Sosyal medya platformlarını tamamen ürün ve hizmet  satışı için kullanan markalar, takipçileri sıkar ve sayfalarından ayrılmalarına neden olurlar. TUGEM, tamamen hedef kitlesinin işine yarayacak içerikler üreterek, takipçileriyle duygusal bağlar kurmaya çalışır. Mesleğiniz ve iş yerinizle ilgili kanun ve yönetmelikleri önceden takip ederek, sizi anında haberdar eder. Karmaşık konuları düzenleyerek sade bir anlatım yapısına kavuşturur ve daha pratik bir yolla öğrenmenizi sağlar.

Başarılı bir sosyal medya yönetimi için önce hedef kitlenin tanınması şarttır. Hedef kitlenizi tanıyor, nelere ilgi duyduklarını ve nelerden sıkıldıklarını biliyorsanız, doğru bir yoldasınız demektir. TUGEM, hedef kitlenin neye ihtiyacı olduğunu bilerek, paylaşımlarını tamamen buna göre kurgulamaktadır. Böylelikle sosyal medya yönetiminde başarı sağlanmış olur. Yüksek kaliteye sahip içerikler üreterek geri dönüşlerin ölçülmesi çok önemlidir. Tugem ekibi tarafından paylaşımların geri dönüşleri ölçülerek içerikler üretiliyor, ölçümlere ve gelen tepkilere göre paylaşımların yapılması sosyal medya yönetiminde Tugem’i kendi alanındaki diğer markalarda ayırıyor.

Takipçi sayısına bakmadan paylaşımlar düzenli olarak yapılıyor, sorulara anında dönme prensibiyle hareket ediliyor. Gelen yorumlar, sorular ve paylaşımlara göre sürekli etkileşim halinde kalınıyor. Peki Tugem takipçileri için neler yapıyor? Sektördeki farkları neler?

  • Her ay düzenli olarak üretilen Infografikler ile, sosyal medya kanallarında Tugem’i takip edenlerin ilgili konularda bilgilenmeleri sağlanıyor. Bir konuyu 2 sayfada anlatabilmek mümkünken, ilgili görseller ve küçük metinlerle anlatarak, kişilerin sıkılmadan okumaları ve pratik şekilde öğrenmeleri sağlanıyor. Düzenli olarak yazılan blog yazıları ile, Tugem’i takip eden ve etmek isteyenler meslek ve faaliyet alanları ile ilgili, samimi bir dille sürekli bilgilendiriliyor. Blog yazıları her ay işinde uzman ve sürekli araştırma içerisinde olan metin yazarları tarafından düzenli olarak takip ederek oluşturuluyor.
  • Sadece mesleki konular ve içerik paylaşımlar değil, bilgilendirici ve eğlendirici paylaşımlar da yaparak, takipçilerin iyi zaman geçirmesi sağlanıyor.
  • Çıkan yönetmelikler ve haberler sizler için sürekli takip edilerek, hemen bilgi sağlanıyor.
  • Her mecranın algoritmasına uygun paylaşımlar yapıldığı için, aktif olunan tüm mecradan takip edilme imkânı sağlanıyor.
  • Her paylaşıma özgü görsel tasarım ve metin entegrasyonu oluşturuluyor
  • Merak edilen ve en çok talep edilen konularla ilgili her ay düzenli olarak E- kitaplar oluşturup, sosyal medya mecralarında paylaşılıyor ve isteğe göre indirerek kaydetme seçeneği sunuluyor.
  • Uzman eğitmenlerin bilgiler paylaştığı düzenli videolar oluşturarak, belirli aralıklarla paylaşım yapılıyor ve daha kolay öğrenip bilgi sahibi olunması sağlanıyor.

Yapması gerkenleri iyi bilen bir içerik yönetimi ekibimiz olduğu için, sosyal medyada takipçilerimizden olumlu geri dönüşler alıyoruz. Sosyal medya kanallarımız dışında sizler için sürekli geliştirdiğimiz www.tugem.com.tr sayfamızı takip ederek, tüm bilgi ve içeriklerden yararlanabilirsiniz. TUGEM olarak üretken ve amaca yönelik bir politika sergiliyoruz. Sektörde diğer eğitim kurumlarının yapmadıklarını istikrarlı bir şekilde yaparak, işimize değer veriyoruz. Alanında en başarılı eğitim kurumu olan TUGEM, Sürekli kendini geliştirerek sizlere daha iyi hizmetler vermek için çalışıyor.

Eğitici İçerikler ve Yeniliklerden Haberdar Olmak İçin Bizi Sosyal Medya Kanallarımızdan Takip Edebilirsiniz.

Tugem Facebook

Tugem Twitter

Tugem Linkedin

Tugem Google+

Tugem Youtube

TUGEM'de Eğitim Almak için Geçerli 12 Sebep!
tugemblog

Tüm içerikleri görüntüle tugemblog

Cevap yazın

Your email address will not be published. Required fields are marked *