mutluluk

Daha İyi Bir Hayata Giden Yol – Mutluluk Alışkanlığı

0 5682

Hayatta herkes mutlu olmak, mutluluğun reçetesini bulmak ve hayatına uygulamak ister. Mutluluk kimi zaman sevdiklerinizle yapılan bir sabah kahvaltısı, kimi zaman da büyük çaba sarfederek elde edilen bir başarıya ulaşmaktır. Mutluluk kimi zaman her şeyi bir kenara bırakıp doğayla baş başa kalmak, kimi zaman ise en sevdiklerine sarıldığın anda hissettiklerindir.

Mutluluk ve Akıp Giden Zaman

Herkes hayatında mutlu olmak için bir takım planlar yapar. Çünkü zaman sürekli akmaktadır. Zamanı geriye getirmek asla mümkün değildir. Yapılması gerken ancak zamanında yapıldığında bir anlam ifade eder. Bununla birlikte günlük koşuşturmanın içinde zamanın nasıl akıp geçtiğinin farkına varmadan yaşayıp gideriz.

Bu koşuşturma içerisinde zor zamanlarımız da olur. Bazen bu zor zamanları atlatacak gücü kendimizde buluruz ve sendelesek de ilerleriz. Bazen de zorluklar bize o kadar dayanılmaz gelir ki, üzülmekten başka birşeyin elimizden gelmediğini düşünürüz. Bazen hayatta daha fazla şeyler yapabilmek isteriz ancak bunu nasıl yapabileceğimizi bir türlü bilemeyiz.

Mutluluğun Reçetesi

Eğer geçmişinizde takıldığınız kötü hatıraları aşmak istiyor ancak bunda zorlanıyorsanız; Eğer hayatta daha fazla şeyler olduğunu biliyor ancak henüz bunların neler olduğunu tam anlamıyla bulamadıysanız. Eğer daha mutlu ve başarılı bir “Siz” olmayı istiyorsanız, mutluluğun reçetesini bulmak sizin için daha önemli bir konu haline gelmiş demektir. Peki, herkesin hayatına uygulanabilecek tek bir reçete var mı? Yoksa herkes kendi mutluluk reçetesini kendisi mi hazırlamalı? Başkasının amaçlarına ulaşmak için mi yaşamalıyım, yoksa kendi hayat hedeflerimi mi belirlemeliyim? Özellikle hayatımızın en önemli kararını vereceğimiz bir döneminde olduğunu hissediyorsak, bu sorulara doğru cevap verebilmemiz daha da elzemdir. Çünkü zaman bir daha geri gelmez.

Mutluluk Bu Kadar Kolay mı?

Bununla birlikte sizi mutluluğa götüreceğini iddia eden yaklaşımların size göre olmadığını farkettiğinizde doğru yaklaşımı bulmak, gerçekten sizin için işe yarayan yaklaşıma göre hareket etmek gerekir. Örneğin sadece olumlu düşünmenin faydalarının anlatılması zaten bildiğiniz birşeydir ve bunları tekrar dinlemeye ihtiyacınız yoktur. Çünkü hayatta bocaladığımız veya bizi mutluluğa ulaştıracak şeyler çok daha güçlüdür ve bunlara ulaşmak için çok daha fazlasını yapmamız gerektiğini biliriz.

Bunun yanısıra yapılan araştırmalar geçmişinizden gelen olumsuz deneyimleri keşfetmeye dayalı klasik yöntemlerin  bunlari aşmak için aslında pek de gerekli olmadığını artan bir şekilde kanıtlamaya devam ediyor. Geçmişteki sorunun sebebini bulmak çoğu zaman işe yaramaz. Çünkü hayat hiçbir zaman tek bir sebebe bağlı kalmaz. Ayrıca sebebi bilmek çözüm için de yeterli olmaz.

Mutlu Olmak İçin Ne Yapılmalı?

O zaman geçmişin acılarından kurtulabilmek, daha başarılı ve mutlu bir siz olabilmek için ne yapılmalı? Mutluluğu bulmanın anahtar noktası sizi harekete geçirecek temel motivasyonları anlamanız ve bu etkenlerin karşılandığından emin olmanızdır. Gerçekte kim olduğunuzu keşfetmenizi sağlamaya yardımcı olacak temel soruları sormanızı ve uygun şekilde cevaplamanızı sağlayacak bir yöntem ile mutluluğa ulaşmak en sağlıklı durumdur. Bunun nasıl yapılması gerektiğini, hangi sorulara nasıl cevap verilmesi gerektiğini bilmeniz önemlidir. Yoksa soruların cevaplarının size verilmesi hiçbir işinize yaramaz. Bu cevapları siz bulmadığınız sürece verilen cevaplar saman alevinden öteye gidemezler.

Bunun için en azından 2 gününüzü sizi mutlu edecek hayatınızın hedeflerini belirlemeye ve bu hedeflere ulaşacak yolu ortaya çıkarmaya ayırarak, gerçekten ne istediğinizi ve nasıl bir mutluluğun sizin için önemli olduğunu tespit etmenizin önemi yadırganamaz. Hayatı gerçekten nasıl yaşamayı istediğimizi belirlemek ve hayatımızdaki bizi mutluluğa götürecek en önemli soruların cevaplarını bulmak için şimdiye kadar ayırdığımız zaman ne kadar yeterli?

Sizi mutluluğa getirecek bir eğitimde gerçek potansiyelinize ulaşmanızdan alıkoyan ve sizi durduran şeylerden nasıl kurtulacağınızı ve hayatınıza kalıcı mutluluğu nasıl getireceğinizi öğrenmeniz gerekmektedir. Size mutluluğun ne olduğunu değil mutluluğa nasıl ulaşmanız gerektiği anlatılmalıdır. Sadece size bunların anlatılması yeterli olmaz eğitim sırasında bu sorulara nasıl cevap vereceğiniz de anlatılarak birlikte sorulara cevap bulmak gerekmektedir. Yani sadece dinleyici olduğunuz bir eğitimin faydası da çok sınırlıdır.

Bugün Hayatımızın Geriye Kalan İlk Günüyse…

Çoğumuzun değişim istediği dönemler olabilmektedir. Aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar beklemek ne kadar anlamlı olur? Bugün hayatımızın geriye kalan ilk günüdür ve değişim istiyorsak bugün farklı  birşeyler yapmamız gerekmektedir. Bu sefer belki de mutluluk alışkanlığı eğitimi sizin için  değişimi ve daha iyi bir hayata giden yolu bulmanızı sağlayacaktır. Mutluluk Alışkanlığı Eğitimi sırasında yapacağınız güçlü ve etkili alıştırmalar size şunları gösterecek:

  • Hayatınızın büyük hedeflerini nasıl oluşturacağınızı
  • Kendinizle ve başkalarıyla olan ilişkilerinizi nasıl geliştireceğinizi
  • Kendinize güveni ve olumlu kalabilmeyi nasıl sağlayacağınızı
  • Zorluklarla nasıl yüzleşeceğinizi ve bunlarla nasıl başa çıkacağınızı
  • Daha mutlu ve dolu bir hayatı nasıl yaşayacağınızı

Mutluluk Alışkanlığı Nasıl Olacak?

Mehmet Tanbaş bu eğitimdeki alıştırmalarla sizi depresyona sokan ve sürekli kendimizi suçladığımız  düşünceleri çok daha fazla yararlı düşünme yöntemleriyle değiştirmenize yardımcı olacak. Gerçekten mutlu olacağınız bir hayatı alışkanlığa dönüştürecek yönde yeteneklerinize ve becerilerinize odaklamanızı nasıl sağlayacağınızı gösterecek. Bu eğitimde Mehmet Tanbaş NLP’nin güçlü teknikleri ile sizin hayattan gerçekten ne istediğinizi anlamanızı, bunları ortaya çıkarmanızı ve bu isteklerinize daha hızlı ulaşacak yöntemleri ve araçları size öğreterek daha mutlu ve başarılı hayata ulaşmanızı sağlayacak.

Mehmet TANBAŞ

NLP’nin yaratıcılarından Richard Bandler  ile kendi alanlarında dünyadaki en iyilerden John La Valle, Owen Fitzpatrick, Brian Colbert, Kate Benson gibi birçok isimle son 11 yıldır çalışan Mehmet Tanbaş  Society of NLP’nin NLP Eğitmeni ve NLP Koçudur. Aynı zamanda Uluslararası Zihin Koçluğu Federasyonunun Akredite Zihin Koçudur. 2006 Yılından bu yana geliştirdiği teknikleri uygulayarak hayatında büyük ilerlemeler sağlamıştır. Bugün 3 firmanın kurucusu ve yöneticisidir.

NLP

NLP nasıl düşündüğümüze, iletişimde bulunduğumuza ve davrandığımıza odaklanan çalışmaları içerir. Genelde başarının arkasındaki bilim olarak tanımlanır. NLP öğrenmesi kolay, uygulaması basit ve kısa zamanda güçlü sonuçlar alabilen yöntemleri içermektedir. NLP işe yarayan sonuca odaklanmaktadır.

Mutluluk Alışkanlığı Eğitiminde öğreneceğiniz bazı diğer şeyler de aşağıda belirtilmektedir…

    • Ne istediğinizi nasıl bileceksiniz ve istediğinizi nasıl elde edeceksiniz ?
    • Sizin için önemli olan şeyleri nasıl belirleyeceksiniz ve bunların yapılmasını nasıl sağlayacaksınız ?
    • Kendinizi nasıl motive edeceksiniz ?
    • Problemlerin üstesinden nasıl geleceksiniz ?
    • Geçmişin engellerini nasıl aşacaksınız ?
    • Zihninizi nasıl programlayacaksınız ?
    • Olumsuz hislerinizi nasıl yok edeceksiniz ?
    • Kafanızın içini nasıl temizleyip rahatlarsınız ?
    • Stresle nasıl başaçıkarsınız ?
    • Zor insanlarla nasıl başa çıkarsınız ?
    • İletişim yeteneklerinizi nasıl geliştirirsiniz ?
    • Gerçek değerlerinizi ve hayatınızda neyin daha önemli olduğunu nasıl farkedersiniz ve belirlersiniz ?
    • Değerlerinize daha uygun bir hayat nasıl yaşarsınız …… ve daha bir çoğu!!!

Erken Başvuranların Kazandığı Kampanya

Tüm yukarıdakiler için sadece bu eğitime özel çok önemli bir kampanya yapıyoruz. 28-29 Ocak 2017 (Cumartesi-Pazar)  tarihlerinde olacak Mutluluk Alışkanlığı Eğitimi için kontenjanlarla sınırlıdır. Ayrıca kampanyamız erken başvuranların daha fazla kazandığı bir kampanya olarak planlandı. Bu kampanyadan yararlanmak ve bu eğitime katılmak için detayları şimdi öğrenin.

 

Mutluluk Alışkanlığı Eğitimine Hemen Başvur!

 

Mutluluk Alışkanlığı Eğitimi Hakkında Detaylı Bilgi Al!
tugemblog

Tüm içerikleri görüntüle tugemblog

Cevap yazın

Your email address will not be published. Required fields are marked *