nlp-ic

NLP İle Hayatınıza Renk Katın

0 380

Geliştirilmiş bir beyin programlama sanatı olan NLP, Richard Bandler ve John Grinder tarafından bulunmuştur. Hayatınızda yaşanan tüm gelişmeler önce beyinde başlar. Beyin ne kadar aktif ve verimli kullanılırsa, hayat başarınız da o derece artar. NLP teknikleri ile inançlarınız, olaylara bakışınız, fobileriniz ve düşünce yapınız tamamen değişebilir. NLP ile zihninizi sıfırlayabilir veya olumsuz düşüncelerinizi yok edebilirsiniz. Kötü, öfke dolu ve değersiz inançlar, NLP teknikleri ile tamamen ortadan kaldırılabilir.

NLP kapsamında birçok teknik vardır. Her teknik yapısı itibari ile, sizi olumlu yönde değiştirmek içindir. NLP teknikleri ile kötü ve boş inançlarınız yıkılacaktır.

NLP ile Hayatınızı Nasıl Olumlu Yaşarsınız?

Rihard Bandler, NLP teknikleri ile en iyiyi yakalamanın zor olmadığını belirtmiştir. NLP teknikleri ile hayatınızda sorun oluşturan ve sizi mutsuz yapan alışkanlıklardan kurtulmanız çok kolay olacaktır. Öncelikle sizi zora sokan ve olumsuzluk oluşturan, değiştirmek istediğiniz davranışlarınızı bilmelisiniz. Zihninizde sorun oluşturan davranışlarınızı görebilirseniz, onun için çaba sarf ederek düzelmesini sağlarsınız.

Kendinizi dışarıdan biriymiş gibi izleyerek hangi yanlışlıkları yaptığınızı tespit ettiğiniz anda, neler yapabileceğinizi bulabilirsiniz. Unutmayın her şey zihinde başlar ve zihinde biter. Siz bir şeylerden kurtulmak istiyorsanız, kurtulabilirsiniz. Zihninizi olumsuz duygulardan arındırdığınızda ve bir daha asla geri dönmek istemediğinizde, hayatınız daha anlamlı olacaktır.

Sevmediğiniz ve nefret ettiğiniz kişileri hayatınızdan nasıl çıkarabiliyorsanız, olumsuz düşüncelerinizi ve size zarar veren alışkanlıklarınızı da hayatınızdan çıkarabilirsiniz. İradeniz sağlam ve inatçı bir karakteriniz varsa, gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.

Şu anda halinizden memnun değilseniz, bunu NLP teknikleri ile rahatlıkla yenebilirsiniz. Örnek verecek olursak kilolarınız ile başınız dertte ise, farklı teknikler ile daha az yemek yiyerek iştahınızı kapatabilirsiniz.Yemeğe oturduğunuz zaman genelde önünüzde bulunan tabağı bitirmek istersiniz. Yemek yemeyi çok seviyor ve hunharca tıka basa yiyorsunuz. Çok yemek yiyen birisi kendini mutlu hisseder, fakat sonra yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle ve şişmanlamasıyla vücuduna zarar verir. Çok yemek yemek anlık olarak mutluluk hissi verebilir, ama genelde zararlı çıkarsınız. Acaba çok yemek yemek neden mutlu hissettirir? Bu durumun altında aç kalacağınız korkusu mu var?

NLP Yöntemleri İle Kilo Vermeniz de Mümkün

Çok yemek yeme isteğiniz geldiğinde şişko, yağlı ve çirkin görüntünüzü zihninde dışarıdan bir göz olarak görürseniz, düzelmek için mutlaka çaba sarf edersiniz. Böyle olmayı ve sürekli aynı resmi görmeyi ister misin? Tabi ki istemezsiniz, o halde mücadele etmelisiniz. Düşünsenize fit görünümlü oldukça sağlıklısınız, kendinizi harika hissederdiniz değil mi? Arkadaşlarınızın ve ailenizin zayıfladığınız için, sizi tebrik ettiğini hayal etmelisiniz. Böylelikle iştahınızın kapandığını ve kilo verdiğinizi fark edeceksiniz. Hayal etmek bedava fakat hayalinizin gerçekleşmesi bir değerdir.

NLP teknikleri ile hayatınıza olumlu adımlarla yön verebilirsiniz. Kendinizi geliştirmek ve yaşadığınız sorunların içinden çıkmak için, NLP eğitimlerine katılabilirsiniz.

NLP Teknikleri İle Motivasyonunuzu Yükseltin!
tugemblog

Tüm içerikleri görüntüle tugemblog

Cevap yazın

Your email address will not be published. Required fields are marked *